Most így keresgéltem a neten, de nem találtam ilyet... Szóval lehet, hogy nem is a Nutella márka gyártja, de úgyemlékszem, hogy régebben hasonlóan közkedvelt volt, viszonylag minőségi is és az ára is hasonló, szóval nem valami gagyiságra gondolok.
Voltam a boltban is, de ott csak valami sárga-barna volt (banános), de azon látszott, hogy "márkátlan" cucc és ilyesmiből azoknak nem szokott a legjobb íze lenni...
2019. máj. 18. 13:05
1/8 anonim válasza:
kenhető Milky Way (már nincs tudtommal)
2019. máj. 18. 13:08
2/8 anonim válasza:
Milky Way. De csak volt, mert már nem gyártják.
2019. máj. 18. 13:09
3/8 A kérdező kommentje:
Oh, tényleg ez az... Köszi a gyors válaszokat.
Kár érte :/
2019. máj. 18. 13:13
4/8 anonim válasza:
Igen, Milky Way volt, én is nagyon szomorú lettem, amikor megtudtam, hogy megszűnt :(
Utánzatok vannak, de a minőség nyilván nem ugyanaz.
2019. máj. 18. 13:29
5/8 anonim válasza:
Lidlben van ilyen csíkos mogyorókrém az finom és tényleg jó.
2019. máj. 18. 13:30
6/8 A kérdező kommentje:
Ilyen MilkyWay krém van, csak nem csavart, hanem osztott, ami amúgy praktikusabb, de nem olyan szép...
Igen, finom volt az eredeti Milky, de ha már választani kell, akkor inkább a Nutella a mostani utánzatokhoz képest. Elképesztően édesek, kb. mintha mézet enne az ember. Meg sem közelítik az eredetit. Én sem értem, miért szüntették meg a gyártását, pedig nem hinném, hogy veszteséges lett volna. Sajna sokminden gyártásával leálltak, ami tényleg finom volt, nem feltétlenül csak a mogyorókrémre gondolok. Helyette van a sok gagyi termék. Ez van, "ezt kell szeretni". Csak egyetlen példa, ami kicsit off: régen lehetett kapni az omlós löncshúst, amit fémdobozból lehetett kérni a pultban. A mostaniak mindennek nevezhető, csak löncsnek nem. Ráadásul még drágák is.
2019. máj. 18. 14:28
8/8 anonim válasza:
Itt tatabanyan kisboltokba lehet venni az a ketté osztott milky way kremet
Nagyon finom imadom,csak az ára kicsit borsos ahoz kepest hogy keves van benne 1600ft
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!