Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Füstölt kolbász milyen fagyasz...

Füstölt kolbász milyen fagyasztás után? Vagy adjam a kutyának, mert ugye jön a meleg és nem áll el.

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 06:21
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Az ilyen fűszeres, füstölt dolgok nem jók a kutyának

Mi sokszor lefagyasztjuk, teljesen jó kiolvadas utan.

2019. márc. 23. 06:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Én a friss füstölt kolbász egy részét direkt szoktam lefagyasztani, a maradékot pedig fellógatom kiszáradni. Teszem ezt azért, mert kenyérrel enni a szárazat szeretjük, főzéshez-sütéshez (pl.rakott krumpli) pedig a szaftos jó.

Tehát ha lefagyasztod, akkor kivéve onnan ugyanolyan lesz, mint amikor eltetted.

2019. márc. 23. 06:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem használd fel ételekben megsütve. Az örök kedvenc rakott krumpli és paprikás krumpli mellett van még egy másik étel amibe sok kolbász kell: A Kolozsvári rakott káposzta.

Egy egy héten főzöl ilyeneket, bőven elfogy.

2019. márc. 23. 06:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Teljesen jó fagyasztás után is. Nyugodtan fagyaszthatod.
2019. márc. 23. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 Peter Drag ***** válasza:
Ki mondta neked ezt a baromságot, hogy nem áll el a füstölt hús?
2019. márc. 27. 04:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Ne adj a kutyanak olyat, amot te sem ennel meg.
2019. márc. 31. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy megemlítem azoknak akik azt írják hogy ne állna el a füstölt áru:

Az is csak akkor áll el, ha szellős, hűvös helyen ki tudod lógatni. Na most erre pl. egy panellakás alkalmatlan. Sőt sok más lakás is, ahol csak zárt, fülledt helyiségek vannak.

Manapság a legtöbb lakásban nincsenek ilyen spájzok amik erre alkalmasak.

Simán, hűtőben tárolva "megpimpósodik", penészedni kezd a héja, ragacsossá válik. Én ilyenkor még megmentem, lehúzom a héját, és felhasználom sütéshez.

Legutóbb Kolozsvári rakott káposztát sütöttem már majdnem haldokló kolbászból. Mikor megjelenik rajta a fehéres kiütés, még menthető ha megmosod, és lehúzod a bőrét, de akkor fel kell használni azonnal.

Kutyának nem való kolbász, túl fűszeres nekik.

Fagyasztás után ugyanolyan lesz, én sonkát is szoktam lefagyasztani, mert nálunk sincs megfelelő tárolási hely.

Sonkánál is ugyanez a helyzet. Hűtőben megpunnyad.

2019. ápr. 1. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!