Melyik az a kenyér, amelyiknek savanykás íze van?
Figyelt kérdés
Sötét barna, és finom, savanykás íze van2019. febr. 25. 19:08
2/7 anonim válasza:
Talán tudom mire gondolsz.... Nem tudom a nevét, de amire te gondolsz kocka alakú kenyér, ugye? Ha jól tudom zabból vagy rozsból készül, az oroszok készítik és fogyasztják, ha marad ki szikkadt kenyér, akkor kvászt főznek belőle.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de abból melyik fajta, mert pl a bajor rozs az nem savanykás
van tönköly, meg kovász nélküli, meg csomó féle magból őrölt lisztből, akkor a nagyon jó minőségű, sima rozs?
2019. febr. 25. 19:15
4/7 anonim válasza:
Mivel a munkám miatt sokat utazok, voltam Moszkvában és ott csak ilyen savanykás rozskenyeret esznek, mivel jobban bírja a hideget a búzánál. Azt nem tudom milyen rozsfajta, de az biztos, hogy nem bajor vagy stb.
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg kevert, mivel ha csak rozsból csinálsz tésztát, olyan tömör lesz, hogy literjével iszod majd a vizet.
7/7 anonim válasza:
A kovásszal készült kenyereknek van savanykás íze, azok között keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!