Melyek a legjobb minőségű sajtok?
Olyan sajt kellene, amit munkahelyen gyorsan elő tudok kapni és elfogyasztani. És persze, a minősége jó legyen.
Camambert sajtokat próbáltam, igen magas a fehérjetartalma, de nem igazán jön be.
Kicsit kemény és lágyabbra, krémesebbre lenne szükségem, mint pl. a medvesajt. Az viszont tudtommal nincs minőségileg a toppon.
A camembert mondjuk pont nem az a sajt amit elő tudsz kapni bármikor.
Camembertet fogyasztás előtt érdemes 1-2 órával minimum elővenni a hűtőből hogy igazán finom legyen.
Sajtok amiket imádok és bármikor bármennyit meg tudok enni belőle: parenyica, pannónia, gorgonzola, kékmárvány sajt (ezt mondjuk ne vidd be melóba, elég erőteljes illata van). Medvesajtot is szoktam néha-néha, a natúrt nem csak a téliszalámisat. Karaván szintén ehető, de annyira minőségileg nincs toppon.
Krémsajtokból én a holland Arla-t szeretem, és persze a Philadelphiát.
Lidl-be szokott sajt hét lenni, érdemes néha kipróbálni újakat.
Dehogynem jó a Camembert sajt. Elcsomagolja reggel hűtőből elővéve, a munkahelyen meg nem teszi be,hanem mire jön a tízórai, pont meg tudja enni.
Én ennyire nem vagyok válohatós, nekem jó a körcikkes sajt is. Csokoládéval isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!