Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyek a legjobb minőségű sajtok?

Melyek a legjobb minőségű sajtok?

Figyelt kérdés

Olyan sajt kellene, amit munkahelyen gyorsan elő tudok kapni és elfogyasztani. És persze, a minősége jó legyen.

Camambert sajtokat próbáltam, igen magas a fehérjetartalma, de nem igazán jön be.

Kicsit kemény és lágyabbra, krémesebbre lenne szükségem, mint pl. a medvesajt. Az viszont tudtommal nincs minőségileg a toppon.

2019. febr. 14. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem az érett camembert sajtot (mármint az eredeti franciát, nem az olcsó utánzatokat), de eszembe nem jutna a munkahelyre olyat hozni be, mert olyan penetráns szaga van, hogy a környezetemben mindenki kiakadna valószínűleg. :D
2019. febr. 14. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A camembert mondjuk pont nem az a sajt amit elő tudsz kapni bármikor.

Camembertet fogyasztás előtt érdemes 1-2 órával minimum elővenni a hűtőből hogy igazán finom legyen.

Sajtok amiket imádok és bármikor bármennyit meg tudok enni belőle: parenyica, pannónia, gorgonzola, kékmárvány sajt (ezt mondjuk ne vidd be melóba, elég erőteljes illata van). Medvesajtot is szoktam néha-néha, a natúrt nem csak a téliszalámisat. Karaván szintén ehető, de annyira minőségileg nincs toppon.

Krémsajtokból én a holland Arla-t szeretem, és persze a Philadelphiát.

Lidl-be szokott sajt hét lenni, érdemes néha kipróbálni újakat.

2019. febr. 14. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden sajtot érdemes kivenni a hűtőből fogyasztás elött 1-2 órával. Én erdélyi vagyok, nálunk nagy divat a házi készítésű juhsajt tavasztól őszig. Na, azt a sajtot be sem szabad tenni a hűtőbe, mert "megölöd" vele.
2019. febr. 14. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogynem jó a Camembert sajt. Elcsomagolja reggel hűtőből elővéve, a munkahelyen meg nem teszi be,hanem mire jön a tízórai, pont meg tudja enni.

Én ennyire nem vagyok válohatós, nekem jó a körcikkes sajt is. Csokoládéval isteni.

2019. febr. 14. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
gouda
2019. febr. 14. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!