Nagyon kevés romlott csirkétől lehet bajom?
Egy fél combott ettem meg, először azt hittem, hogy a zsírnak volt rossz íze aminek sült, de nem...
Mint ami 3 évig állt volna a fagyasztóban...
Kavarog a gyomrom, annyi...
Lehet is, meg nem is. Lehet szimpla rosszul lét, ami tart egy két óráig és elmúlik. Ugye itt közrejátszik az undor is, mivel észrevetted. Előfordulhat hasmenés (ez gyakoribb), hányás. HA nem sütötted ár rendesen, tehát a csont felé rózsaszínes, akkor lehet belőle nagyobb probléma, esetleg ételmérgezés.
De attól is függ, mennyire vagy finnyás (psziché miatt), mennyire edzett a gyomrod. Én már nem egyszer ettem romlott húst, és nem lett tőle bajom, különösebben nem viselt meg lelkileg se. De ettem már meg véletlenül penészes szendvicset is, túléltem. Egyszer volt hasmenésem, de az is 1-2 nap alatt lezajlott, és az romlott húsleves miatt volt.
Az is lehet, hogy nem volt romlott, csak szimplán sokat állt, és átvette a "fagyasztó" ízt (ha fagyasztóban állt). Én mondjuk erre kifejezetten finnyás vagyok, így hamar ki is szúrom.
Nem én sütöttem...
Nem 3 évig volt a fagyasztóban, hanem olxan íze volt. Nem bírtam megenni, ezt is úgy erőszakoltam magba, hogy majdnem hánytam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!