Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nagyon kevés romlott csirkétől...

Nagyon kevés romlott csirkétől lehet bajom?

Figyelt kérdés

Egy fél combott ettem meg, először azt hittem, hogy a zsírnak volt rossz íze aminek sült, de nem...

Mint ami 3 évig állt volna a fagyasztóban...

Kavarog a gyomrom, annyi...

2019. febr. 8. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Attól, hogy 3 évig állt a fagyasztóban, attól nem romlik meg olyan értelemben, hogy megbetegedj töle, csak megavasodik, ami ugyan ízre rossz, de nem mérgezö!
2019. febr. 8. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos lehet, egy rendes gyomorrontás. Próbáld meg kihányni. Vagy igyál rá alkoholt (pálinkát) hátha segit.
2019. febr. 8. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz bajod. Ha olyan lenne a hús, amitől bajod lenne, akkor már annyira undorító lenne, hogy meg sem ennéd, egyből kikölted volna.
2019. febr. 8. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet is, meg nem is. Lehet szimpla rosszul lét, ami tart egy két óráig és elmúlik. Ugye itt közrejátszik az undor is, mivel észrevetted. Előfordulhat hasmenés (ez gyakoribb), hányás. HA nem sütötted ár rendesen, tehát a csont felé rózsaszínes, akkor lehet belőle nagyobb probléma, esetleg ételmérgezés.

De attól is függ, mennyire vagy finnyás (psziché miatt), mennyire edzett a gyomrod. Én már nem egyszer ettem romlott húst, és nem lett tőle bajom, különösebben nem viselt meg lelkileg se. De ettem már meg véletlenül penészes szendvicset is, túléltem. Egyszer volt hasmenésem, de az is 1-2 nap alatt lezajlott, és az romlott húsleves miatt volt.

Az is lehet, hogy nem volt romlott, csak szimplán sokat állt, és átvette a "fagyasztó" ízt (ha fagyasztóban állt). Én mondjuk erre kifejezetten finnyás vagyok, így hamar ki is szúrom.

2019. febr. 8. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Annyitól komoly bajod nem lesz. Ha megy a hasad akkor ne szedj be semmi hasfogót hagyd purgálódni. Ez igaz a rókára is. Igyál sok vizet és minden oké lesz.
2019. febr. 8. 15:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem én sütöttem...

Nem 3 évig volt a fagyasztóban, hanem olxan íze volt. Nem bírtam megenni, ezt is úgy erőszakoltam magba, hogy majdnem hánytam...

2019. febr. 8. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A csirkehús szinte a legneccesebb. Én már grillcsirkétől is voltam olyan rosszul, hogy azt hittem a másnapot nem érem meg, pedig se a szagán, se az ízén nem éreztem. Simán kaphatsz hányás, hasmenés, lázat. Talán ha meghányatod magad nem leszel annyira rosszul, de passz...remélhetőleg egy kis hasmarssal megúszod.
2019. febr. 8. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod max egy negyed fél óra gyónás a retyón.
2019. febr. 12. 00:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Megkaptam....
2019. febr. 12. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!