Pizza forte pizzájinak tésztája?
Sima kelt tészta, hirtelen magas hőfokra = kívül ropog, belül puha marad, kb ennyi a titkuk. A legtöbb pizzrériában nem kelt tésztát használnak, mert az élesztő drága és macerás.
Nem az olcsó sajtnak nevezett ipari szemetet pakolják rá, hanem normális mozzarellát, és így tovább (ezért annyi az áruk, amennyi), és persze egy pizzériában a paradicsomszósz (montjuk a többi alapjuk is isteni) receptje az egyik legnagyobb titkuk. Persze csak tippelni tudok, mitől olyan jó ez is: tényleg látott paradicsomot ellentétben sok másikkal, amelyik konrétan bolti filléres kechupot felfőz néhány fűszerrel.
pizzájinak? tanulj már meg írni
pizzáinak*
Köszönöm a válaszokat!
A kemence alatt erre gondoltok, amik pl itt is vannak:
Ha igen, akkor biztosan nem ez a titkuk, mert sok másik pizzériában használnak ilyen kemencét, de mégsincs meg ez az extra íz a pizzán. Lehet, hogy a szósz adja ezt a plusszt és nem is a tészta?
Mert abban egyetértek, hogy a szószuk is kiváló, legalábbis az én ízlésem szerint.
3-as! Te elvagy varázsolva!!! :D Minőségi alapanyag?? Felejtsd el!
Kemencében sütik, onnan a füstös íz. A tésztája sima élesztős kenyértészta, bár nem biztos, hogy sima finomlisztből készítik. Nálunk olasz lisztkeverékből készül a pizza, annak teljesen más az íze.
8-as! Úristen, most hova rohanjak?
Hát, a pizza fortenak köze nincs a minőségi alapanyaghoz, mondhatsz nekem bármit!
Ahol én dolgozok olasz származású pizzaszakács van, ő nem hajlandó moslékkal dolgozni. 2000 forintért képesek kihozni egy szinte üres, íztelen pizzát, aminek olyan száraz a tésztája, hogy frizbinek is jó. Neked ez hol minőség? Régebben nagyon jó volt a pizzájuk, ma már csalódás, itt látszik a minőség romlása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!