Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Pizza forte pizzájinak tésztája?

Pizza forte pizzájinak tésztája?

Figyelt kérdés
Aki evett már ilyet, tapasztalhatta, hogy van a pizzájiknak egy egységes más pizzériákban készült pizzákon egyáltalán nem érezhető talán extra íz, talán füstösnek mondanám. Lehet ezt tudni, hogy pontosan micsoda illetve, hogyan érik el?

2019. jan. 18. 09:39
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
az eslő talán az véletlen maradt benne
2019. jan. 18. 09:45
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Kemencében sütik. Tehát ha le is ír valaki neked egy receptet, azt úgysem tudod reprodukálni, mert nincs módod otthon 400 fok fölé fűteni még a sütődet sem, nemhogy a kemencédet, ami ugye feltehetően nincs...
2019. jan. 18. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/19 anonim ***** válasza:
68%

Sima kelt tészta, hirtelen magas hőfokra = kívül ropog, belül puha marad, kb ennyi a titkuk. A legtöbb pizzrériában nem kelt tésztát használnak, mert az élesztő drága és macerás.

Nem az olcsó sajtnak nevezett ipari szemetet pakolják rá, hanem normális mozzarellát, és így tovább (ezért annyi az áruk, amennyi), és persze egy pizzériában a paradicsomszósz (montjuk a többi alapjuk is isteni) receptje az egyik legnagyobb titkuk. Persze csak tippelni tudok, mitől olyan jó ez is: tényleg látott paradicsomot ellentétben sok másikkal, amelyik konrétan bolti filléres kechupot felfőz néhány fűszerrel.

2019. jan. 18. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/19 anonim ***** válasza:
74%

pizzájinak? tanulj már meg írni

pizzáinak*

2019. jan. 18. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanarra a Pizza Fortera gondolunk? Azért ennyire nem kell túldicsérni. Egynek elmegy de aki evett már igazi pizzát az többet nem fog odamenni.
2019. jan. 18. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 anonim ***** válasza:
63%
Vagy többé nem rendel.
2019. jan. 18. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!


A kemence alatt erre gondoltok, amik pl itt is vannak:


[link]


Ha igen, akkor biztosan nem ez a titkuk, mert sok másik pizzériában használnak ilyen kemencét, de mégsincs meg ez az extra íz a pizzán. Lehet, hogy a szósz adja ezt a plusszt és nem is a tészta?

Mert abban egyetértek, hogy a szószuk is kiváló, legalábbis az én ízlésem szerint.

2019. jan. 18. 12:16
 8/19 anonim ***** válasza:
62%

3-as! Te elvagy varázsolva!!! :D Minőségi alapanyag?? Felejtsd el!

Kemencében sütik, onnan a füstös íz. A tésztája sima élesztős kenyértészta, bár nem biztos, hogy sima finomlisztből készítik. Nálunk olasz lisztkeverékből készül a pizza, annak teljesen más az íze.

2019. jan. 18. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/19 anonim ***** válasza:
30%
#8 nyilván több fogalmad van róla mint nekem, hiszen neked dolgozott ismerősöd a forténál igaz?
2019. jan. 19. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 anonim ***** válasza:

8-as! Úristen, most hova rohanjak?

Hát, a pizza fortenak köze nincs a minőségi alapanyaghoz, mondhatsz nekem bármit!

Ahol én dolgozok olasz származású pizzaszakács van, ő nem hajlandó moslékkal dolgozni. 2000 forintért képesek kihozni egy szinte üres, íztelen pizzát, aminek olyan száraz a tésztája, hogy frizbinek is jó. Neked ez hol minőség? Régebben nagyon jó volt a pizzájuk, ma már csalódás, itt látszik a minőség romlása.

2019. jan. 19. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!