Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mézben fehér szálak, szöszök,...

Mézben fehér szálak, szöszök, hártyák úszkálnak?

Figyelt kérdés
Vettem tegnap egy hárs mézet és tele van fehér hártyás darabkákkal, mi lehet ez? Kidobjam?

2018. nov. 29. 08:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Így látatlanban elég nehéz megmondani. Úgy tippelem, lehetnek darabkák a lépből, vagy ha hártyás, a méhnek a szárnya? Látni kéne, így csak ezrkre tudok tippelni, ettől nyugodtan megeheted.
2018. nov. 29. 12:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Sok van benne, nem lehet a szárnya, akkor lehet a lép darabjai, de számomra így már undorító, nem merek enni belőle.
2018. nov. 29. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom feljött a tetejére. Ha azt leszeded?
2018. nov. 29. 14:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajna a közepe is tele van.
2018. nov. 29. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tudom, mi lehet az. Amiket írtam, azok fel szoktak jönni a tetejére. Hol vetted a mézet?
2018. nov. 29. 15:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Piacon, egy mézesnél, akinél mindig venni szoktam de eddig tiszta volt mindegyik fajta méze.
2018. nov. 29. 15:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Mivel ez nem jött fel mind a tetejére, ezért azt hiszem kuka lesz, vagy jövő héten visszaviszem.
2018. nov. 29. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne dobd ki, vidd vissza hozzá, lehet, hogy semmi baja és szívesen ad helyette másik üveggel, ezt meg majd eladja másnak. (De hogyhogy nem nézted meg, mit veszel?)
2018. nov. 29. 18:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindig ott veszem, évek óta, eddig nem volt egyik sem ilyen, nem gondoltam, hogy tüzetesen át kell néznem.
2018. nov. 30. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!