A pisimben fehér valamik úszkálnak, mitől?
Valami gennyes izéknek néznek ki, de nem fáj a hasam, nem csíp, ha pisilek, meg semmi. Arra is gondoltam, hogy a hüvelyváladékom, de jelenkeg 0 folyásom van.
De nagyon zavaros a pisim.
lehet,h a veséd gennyes.baktérium okozhatja
nem fáj a torkod?nekem is volt már ilyen,semmi bajom nem volt,csak fájt a torkom,nem is törődtem vele,csak mikor már vér is volt a vizeletemben:S
Sziasztok, köszönöm a válaszokat!
Semmi más tünetem nincs, csak azért vettem észre, mert pohárba pisiltem, mert ovulációs tesztet használok. Máskor mindig szép tiszta volt a pisim, ezért tűnt fel.
Egyébként majd úgyis megyek nőgyógyászhoz a jövő héten, akkor majd megnéz úgyis, csak nem tudtam, hogy baj-e vagy normális dolog vagy mi van.
Köszönöm a válaszokat még egyszer! :)
Bocsi az off-ért csak azoknak mondanám,akik szerint,ha baj van,más tünet is kíséri,hogy nekem volt már gennyes a vizeletem,streptococcus miatt,és egyáltalán nem kísérte görcs vagy szúró érzés,sőt tavaly nyáron húgyhólyaggyulladásom volt,ami úgy derült ki,h egyik reggel szinte tömény vért pisiltem:S (semmi fájdalmat nem éreztem,csak sűrűn kellett mennem pisilni,de vissza tudtam tartani,szóval annyira az sem volt vészes,viszont a látvány sokkolt)rögtön mentem a háziorvoshoz,aki küldött az SZTK-ba.Ott az urológus megnyomkodta a hasam,de nem fájt semmim,ez ugye általában nem jó jel,szóval még az orvost is megijesztettem,de szerencsére egy igen kellemetlen tükrözés megnyugtatott mindkettőnket,h nem rák,csak hólyaghurut.
Kedves Kérdező!Ahogy előttem is tanácsolta vki,igyál sok folyadékot,hogy tisztítsd a szervezeted!Nem kell rögtön rosszra gondolni,de ha nem múlik,mindenképp mond el az orvosodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!