Kicsi fehér gömb alakú valamik úszkálnak az akváriumban. Mi ez?
Sziasztok!
Pár napja sajnos megbetegedett, egy szép nagy gyöngyhasú gurámim, és egy ramirézim.
A gurámi, halpenészes lett, a ramirezi darakór.
Amennyire meg tudtam állapítani, és utána olvasni. Képek alapján. Lecseréltem a fél vizet. 112 l-es akvárium. Raktam bele malachit zöldet, és azóta napi szinten, parakill-lel is kezelem a vizet. Sajnos a gyöngyhasúm meghalt. :-( a ramirézi, mintha javulna, de 1 hét elteltével, mos a vízben nagyon kicsi penész "gömbök úszkálnak. Lehet, hogy csak a kaja rohadt rájuk? Próbálom nem túletetni őket. Meg van már kb fél éve az akvárium, de valahogy nem jövök bele a dolgokba. Rendszeresen takarítom, havonta, figyelek a kajára. Szép a víz is, nem algásodik, vagy ilyesmi. Mindíg 1 tenyésztőtől vásárlok, és kérek tanácsot, d mindíg van, hogy halnak meg halak. Van, gogy hetekig semmi aztán meghal 3-4 és megint semmi.
Nem értem! Tanácsok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!