Mit szoktatok reggelizni?
Amúgy segítek, mert én tudok hollandul. Itt a második momdat: "Het is vergelijkbaar met, maar niet hetzelfde als geroosterd brood."
Összehasonlítható a pirított kenyérrel, de nem ugyanaz.
Semmit, délelőtt nem eszem.
De a családban senki nem hajlandó reggeli miatt korábban kelni, igaz, ez 6 órai munkakezdésnél érthető is... Plusz felkelés után nem is tudunk azonnal enni.
Aki reggelizik, az általában valami édeset, de elég széles a kör. Nálunk nem számít a napszak ilyen dolgokban, legfeljebb a praktikusság, úton vagy munkában nem tudjuk azt enni, mint itthon, nyugiban, frissen.
22!
Csak és kizárólag azért, mert én Hollandiában élek és azt linkeltem be, amit eszek. Az egyik kedves hozzászóló volt kedves hollandról angolra lefordítani a wikipédia szócikk elso mondatát-magyarra már felesleges, ugye- így gondoltam segítek és lefordítom a másodikat. Ennyi.
Igen, a zsemlemorzsa kenyér. A liszt nyilván nem az.
Hasonló a pirított kenyérhez, nem az, mert máshogy készül kicsit, de attól még kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!