Túrós tészta szerintetek jó lesz még holnap?
Figyelt kérdés
Pénteken este készítettem, azóta végig a hűtőben volt és még maradt belőle kb. két adag. Szerintetek ehető lesz még holnap este mikor hazaérek a melóból vagy dobjam ki inkább a túró/tejföl/tészta kombó miatt? :(2018. nov. 25. 21:49
1/5 anonim válasza:
Jól átmikrózod, megkóstolod, ha nincs fura íze, akkor megeheted.
2/5 anonim válasza:
Ha nem érzed hogy savanyú persze hogy megeheted..ne pazarolj!
3/5 anonim válasza:
1 nap alatt el kéne fogyni , kiszárad meg megindul . Kitenném a kukába . Nincs éhezés sem háború , ez nem pazarlás akkor lenne ha frissen kivágtad volna mert nem ízlene .
4/5 anonim válasza:
4. nap? Ez az ételeimnél határeset, de a tészta, ahogy írták, ki szokott száradni, azt még másnapra sem szívesen tenném el. Node ez igényesség vagy érzékenység dolga s lehet, hogy úgy van összsekeverve, hogy mégse száradt ki, mit tudom én? Ha nem érzed rossznak (szag, íz), megeheted, én így járok el ételekkel (nem vagyunk szívbajosak, gombapörköltet is ettünk már egypár naposan, semmi baja nem volt).
5/5 anonim válasza:
Hogy jó lesz-e, azt nem hiszem, mert az élvezeti értéke jelentősen csökken, de nem valószínű, hogy megbetegszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!