Omega-3 vs sima margarin?
Nézegetem a Tesco és a Vénusz "Omega-3" jelzésű margarinjainak összetételét, és szinte semmiben sem különbözik egy átlagos margarinétól. Érdemes megvenni ezeket? Eddig a Lidl-ben és az Aldiban vettem (nem a legolcsóbbakat azért).
TESCO (50%):
Ivóvíz, Növényi olajok és zsírok (repce, pálma, kókusz, változó arányban), Emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), Étkezési só (0,5%), Aroma (tejet tartalmaz), Étkezési sav (citromsav), Tartósítószer (kálium-szorbát), Vitaminok (E-vitamin, A-vitamin, D-vitamin), Színezék (karotinok)
VÉNUSZ (60%):
Növényi zsírok és olajok (repce, pálma, kókusz), Víz, Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitinek), Só (0,3%), Aromák, Tartósítószer (kálium szorbát), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Vitaminok (A, D), Színezék (karotinok)
Én egyiket sem ennem meg. Maradok a sima vajnál. Nálam az aroma meg ilyenek nem minősülnek ételnek.
A kettő kb ugyanaz. Tescos sósabb meg abban van E vitamin is. Ami a Venusra nincs írva. De szerintem maradhatsz az Aldi, Lidl fajtáknál!
6. (Csak leírtam, az ízlésem.)
Utána a margarinra válaszoltam! Szerintem maradhatsz az eddig vett margarinoknál!
7: OK, jogos, kösz, erre zöld kezet adtam.
8: Neked nem kösz, de ma nem adok piros kezet :) Amúgy több vajpárti véleményre értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!