A pasztőrözés lebontja a C vitamint?
Figyelt kérdés
2018. okt. 19. 19:56
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
4/5 lencsefőzelék válasza:
Még egy kis helyreigazítás:
C-vitamin
5/5 anonim válasza:
Nem teljesen értem a 3-as által belinkelt cikket, mivel abban egy szó sem esik a pasztörizálásról, ami ugyan magas hőmérsékleten(70-80 °C), de nagyon rövid ideig tart(pár másodperc), pont azzal a céllal, hogy csak a mikroorganizmusokat pusztítsa el. Persze ez is lebontja a C-vitamin(aszkorbinsav) egy részét, de csak kis részét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!