A rizsdara megszívja magát és megpuhul, mint a búzadara?
Figyelt kérdés
Szeretnék gluténmentes sütit csinálni és arra gondoltam, hogy gesztenye a masszát kis mandula tejjel összekeverném rizsdarával( ez lenne a süti alapja). Sajnos nem vagyok otthon a gm ételekben egy ismerősömnek szeretném csinalni, de ha a rizsdara is megduzzad és jól megszívja magát szerintem nagyon szuper lenne alapnak.2018. okt. 9. 17:02
1/1 anonim válasza:
Szia! Ugyanúgy működik kb mint a búzadara, de szerintem ahhoz igazából főzni kellene, hogy jól bedagadjon. Császármorzsát és túrógombócot szoktam készíteni rizsdarával, teljesen oké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!