Mi az az üvegbúzadara és hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
A napokban vettünk egy kenyérsütő gépet és a receptek között szinte mindenhol ott van az üvegbúzadara. Nem találok a neten szinte semmit erről. Hátha tudtok sgíteni.2017. szept. 9. 00:31
1/7 TappancsMancs válasza:
Kenyérreceptekben nincs üvegbúzadara, keress rá kenyér receptekre és találsz rengeteg receptet.
2/7 anonim válasza:
Ez csak valami rosszul sikerült fordítás lehet.
Másolj be egy receptet és abból esetleg kiderül mit is takar ez a szó.
3/7 anonim válasza:
Rossz fordítás, simán búzadara kell
4/7 anonim válasza:
Feltehetöleg vagy durumbúza vagy magas sikértartalmú búza az, amitöl szó van, emellett sok nem-magyar receptben a grízes lisztet gríznek/darának nevezik.
5/7 anonim válasza:
Búzadara nedvességet von ki, inkább töltelékekben használják.
A kenyérben, meg pont a víz a lényeg.
6/7 anonim válasza:
Fordítási hiba lehet.
Szerintem a réteslisztre gondoltak. Mármint a nálunk kapható szemcse méret annak felel meg...
búzadarát a túrógombócba, pitéknél stb használunk.
Pislogtam volna ha én ezt olvasom, üvegbúzadara.
Van kenyérsütőnk, de ezt az alapanyagot nem olvastam.
7/7 anonim válasza:
Nos, mi is bekaptuk az "üvegbúzadara" problémát.
Erre fogtam a kenyérsütőhöz adott receptkönyv NÉMET változatát és ott kiderült, hogy "Búzadara". Ennyi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!