Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Gyerekkori jégkrém sárga...

Gyerekkori jégkrém sárga kehelyben, alul játékkal, mi volt a neve?

Figyelt kérdés

Sárga műanyag kehely

Pink fehér csíkos fagyi

Szintetikus íz

A tölcsér alsó részében random játék (oroszlán meg papagáj)

90es évek közepe vége

2018. okt. 8. 00:51
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Igen, ez volt az!!!

Azt hiszem a játék nem is a tölcsér fogó részében volt, hanem a fagyi fölött egy ilyen műanyag gúlában. Így felnőtt fejjel visszagondolva alig volt benne ehető rész.

A játékok mindig deresen jöttek ki belőle, mi mindig Han Solosat játszottunk velük...

Volt neki egy jellegzetes, sütibaba meg sose létezett gyümölcs illata. Tudjátok, ez az ufók próbálják reprodukálni az epret, a málnát és a szedret típusú illat, de igazából egyik se jött össze. XD

2019. márc. 4. 10:38
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
A játék, az a fagyi alatt volt, a tálka aljában egy ilyen fém fóliával volt lezárva, mint a joghurtok tetején is ami van. A jégkrém pedig epres-vaníliás ízű volt és volt hozzá kis kanál is, amivel meg lehetett enni a jégkrémet.
2019. márc. 5. 21:32
 23/27 anonim ***** válasza:
Ti találtok bármi infót róla?
2019. márc. 29. 12:43
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
20 vagyok, nem kaptam választ a megkeresésre azóta sem, vagy nem ők gyártották, vagy nem annyira jó fejek, hogy válaszoljanak. :(
2019. ápr. 3. 19:58
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Szomorúan halllom :( Azért köszi szépen, hogy vetted a fáradtságot és írtál nekik! :)

Reménykedjünk egy kehely-tulaj ide talál ehhez a kérdéshez.

2019. ápr. 4. 01:06
 26/27 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én is már nagyon rég kerestem a jégkrém nevét. Egy Kinderes Facebook csoportban egy lány posztolt képet nem csak a figurákról, hanem egy puzzléről is (valószínűleg puzzle is lehetett az ajándékok közt), amin a majom és a papagáj volt "MAX" felirattal. Így eljutottunk az Algidához (ami a 90-es években még Eskimo néven futott), nekik van Max nevű jégkrémük. Írtam az Algida gyártójának, az Unilevernek, nagyon rendesek voltak és már másnap reggel válaszoltak, küldtek egy képet is, amin rajta volt a jégkrém. :)

A lényeg: "Max" a jégkrém neve, 1998 körül lehetett kapni és az Eskimo (ma már Algida) gyártotta :)

2020. máj. 7. 11:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Dejooo utolsoo :) nme tudnád esetleg betenni ide a kepet?:) annyira megneznem!
2020. máj. 7. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!