Gyerekkori jégkrém sárga kehelyben, alul játékkal, mi volt a neve?
Sárga műanyag kehely
Pink fehér csíkos fagyi
Szintetikus íz
A tölcsér alsó részében random játék (oroszlán meg papagáj)
90es évek közepe vége
Egek, hogy én azt mennyire szerettem... de baromi ritkán lehetett kapni, mert adott jégkrémmárka terméke volt (schöller talán? és mindenhol inkább eskimo volt, kevés volt, ahol mindkét márka volt).
A nevére nem emlékszem, talán szimplán Leó volt az is, a régi retro oroszlános márka miatt. Próbáltam rágooglézni, de nem dob ki semmit, pedig még a doboz formája is itt van a szemem előtt... szerintem a nagyimnál még simán találnék fagyiskelyhet is, amik el lettek téve játéknak.
Félnórája keresem és nem találok semmi használható képet/infót :(
Pedig akkorát dobbant a szívem a kérdés elolvasásakor♥️
Volt papagáj, viziló, oroszlán, és talán volt, amelyikben ilyen “púpos” matrica volt, emlékszem a nintendomra ragasztgattam rá:)))
Na ez az. Párommal beszélgettünk arról hogy mik voltak gyerekkorunk ízei.
Fél órán át gugliztam én is de az istennek nem találok képet.
Egész délelőtt keresgéltem neked, de lassan feladom, egyszerűen semmi. :(
Viszont megtaláltam pár más kedvencet. :D És tök érdekes, hogy az évek során eltűntek a régi márkák, megváltoztak - az eskimo lett az algida, a schöller meg a nestléhez került, hogy csak a fenti két példát említsem -, de valahogy ezek a változások olyan észrevétlenek voltak, hogy nem tudnám felidézni, mikor történt. És persze nem csak a fagyimárkákkal, egy csomó régi dologgal ez van, hogy megváltoztak az évek során, és már nem is emlékszik az ember, mi volt előtte...
Azért jó volt ez a kérdés, jó volt kicsit nosztalgiázni! :)
Úristen de jó is volt az a jégkrém! :)
Nekem volt még egy kedvencem, aminek kék cigi rágó volt a pálcája és piros bevonata volt a kerek jégkrémnek. :)
Ez a sárga poharas jégkrém, aljában a figurával nekem is nagy kedvencem volt. Talán még ma is megvannak valahol a figurák. Én is már sokszor kerestem neten, hátha van fent róla valami cikk, kép vagy valami. De eddig még nem találtam róla semmit. :( :/ De a keresést nem adom még fel! :) :D
Amit a 6-os ír az a Bumbum jégkrém. Nekem és a bátyámnak is nagy kedvence. Ma is lehet kapni. Nagyon szeretem ezt is. :)
Nem középen a sárga Manhattan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!