Miért nem lehet visszafagyasztani az ételt?
Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 14:21
2/6 anonim válasza:
Lehet, csak az ízére van negatív hatással. Az ételekben található víz miután kiolvad újra fagyasztás után már nem fog ugyanúgy visszafagyni.
Csak abba gondolj bele, mennyi vizet enged csak egy sima csirkemell is olvadás során.
3/6 anonim válasza:
Milyen ételt? Van, amit visszafagyaszthatsz. Csak a minősége, íze romlani fog!
4/6 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Csupán nem érdemes.
Kiolvadás után a bacik kezdenek elszaporodni. Ennek a megnőtt mennyiségű bacinak állítja meg szaporodásukat a visszafagyasztás, de máris többen vannak, mint kiolvasztás előtt.
Újabb kiolvasztás után fokozottan kezdene a szaporodáshoz.
.
Az íz változásával kapcsolatosan már választ kaptál.
5/6 anonim válasza:
A ma 14:55-ös válasza a helyes.
6/6 anonim válasza:
Ha visszaakarod fagyasztani akkor készítsd el készre és úgy fagyaszd le. Akkor nem lesz gond. Régen, amikor egyedül éltem, egyszerre megsütöttem 8-10 rántott szeletet s külön-külön lefagyasztottam, később csak köretet csináltam vagy csak zsemlében ettem ha nagyon lusta voltam. Más kajákkal is igy tettem s tudtam variálni a kosztot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!