A bolti csirkének miért van undorító utóíze már másnaposan is?
Figyelt kérdés
Bárhogy van elkészítve bármely része érezni rajta rendesen. Néha
egyszerűen le se bírom nyelni.
Mikor a mamám még nevelt csirkéket annak nem volt ilyen gusztustalan utóíze még 3-4 naposan sem.
2018. szept. 25. 15:50
11/12 anonim válasza:
Belejátszhat a másnap-dologba az is, hogy a csirke úgy általában könnyen „meghűtősödik”, és ha egyszerre többféle étel ízét-szagát vesziforma át, az elég kellemetlen összhatást tud eredményezni (más szóval a másnapi íz nemcsak a hús eredetétől, hanem a tárolás módjától is függhet).
12/12 anonim válasza:
Ezt én is éreztem. Én nem eszem meg másnaposan. Állott íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!