A bolti csirkének miért van undorító utóíze már másnaposan is?
Figyelt kérdés
Bárhogy van elkészítve bármely része érezni rajta rendesen. Néha
egyszerűen le se bírom nyelni.
Mikor a mamám még nevelt csirkéket annak nem volt ilyen gusztustalan utóíze még 3-4 naposan sem.
2018. szept. 25. 15:50
1/12 anonim válasza:
Már frissen is olyan. Mostanában már nem is veszek
2/12 anonim válasza:
Nekem nincs bajom vele. Igaz, én nem szoktam másnapos lenni.
3/12 anonim válasza:
Akkor vegyél házi csirkét kétszer annyiért, én meg vagyok elégedve a boltival.
4/12 anonim válasza:
Nálam a sült csirkével van a baj, az ehetetlen melegítve.
5/12 anonim válasza:
Én ezt nem tapasztaltam.
Ellenben a frissen vágott és elkészített csirkét nem tudom megenni, halálíze van. Egyszerűen undorító már a szaga is. Pedig nem vagyok vega.
6/12 A kérdező kommentje:
Mivel még anyáméknál lakok, nem lesz nevelt csirke az asztalon pár évig.
A kérdés arra volt, hogy csak én vagyok ilyen vagy más is érzi-e rajta.
2018. szept. 25. 18:44
7/12 anonim válasza:
Igen, sok a finnyás még rajtad kívül is.
8/12 anonim válasza:
Mert nem ugy tápláljak a csirket mint, ahogy falun a mamád. A bolti csirke szinte "gyártott".
Nagyon finom csirket kukoricával meg ilyesmivel etetik. Míg a bolti mindenfélével. (Persze vannak finomabbak is)
9/12 A kérdező kommentje:
Szóval, ha valami nekem nem jó, akkor finnyás vagyok. Jó tudni köszi.
2018. szept. 25. 19:09
10/12 anonim válasza:
A bolti csirke sajnos zsákbamacska. Lehet jót is kapni, de már voltak rossz tapasztalataim is. Múltkor például fura, édeskés íze és szaga volt a húsnak, mintha valamilyen szert beletettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!