Ti mennyiért vesztek legfeljebb csokit?
Főleg magatoknak/otthonra, tehát nem ajándékba.
Mi a legtöbb, amit csokiért kiadnátok?
Nem értem a kérdést, amennyiért épp akarok.
Talán 5000-nél nem költöttem még többet, de nem mennyiség függő.
Ajándékban másnak: 5000,- De az kurriózum volt, mert szülinapi ajándék volt,és az illető nagyon szerette, és én meg vagy 3 év óta hajkurásztam, mire meg tudtam szerezni.
Ez az eredeti igazi kézzel készített konyakos meggy. És tényleg nyerő volt.
Magamnak meg 2-3 havonta 1x 1200,- 1 fajta csoki, az is ritka ha kapok eredetiben. Már pedig abból is csak az eredeti a jó.
Néha veszek 200 forintért egy tábla tejcsokit, mert olyat nem tudok készíteni. De inkább a saját étcsokimat preferálom, mert abban nincs cukor s alapvetően nem eszem cukrot sok éve, így a tejcsokievés is felborzol bennem valamit, bár bűntudatom persze nem lesz, az beteges lenne.
Különleges csokiért 500-at is adnék, fölötte nekem már nem éri meg, annyira imádom a sima csokit is, hogy sokat nem lehet rajta emelni :) Max. ha cukormentes, az azért jó, de olyanom nekem is van, ahogy már írtam.
Nekem ez a 200-300Ft közötti tartomány a lélektani határ. Efölött már sajnálom rá a pénzt. Ajándékba megveszem a drágábbat is de magamnak nem.
Nem szoktam nagyon gyakran venni de néha nagyon jól esik egy tábla csoki.
Kb. 2 chf/tábla (Frey, Lindt, Cailler, mikor mi)
Napi fél tábla lecsúszik. :)
Legdrágább csoki ausztriába zotter csokigyárba vetük .
Az fincsi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!