Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Aki mostanában vett rovásíráso...

Aki mostanában vett rovásírásos betűtésztát; hány zacskó van egy dobozban?

Figyelt kérdés
Hogy mire számítsak, milyen nehéz, mert egy dobozzal szeretnék venni, rendelni.

2018. júl. 14. 19:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mert egy dobozzal akarok venni, alkalomadtán elosztogatni. Mármint, ha mondjuk nem 50 van egy dobozban.

Igen, azt írják, hogy lehet darabonként rendelni, de 1.CSAK futárszolgálattal küldik, ami drága is és már voltak velük problémáim.2.CSAK bankszámlával lehet fizetni, és én nem adom meg a számlaszámomat neten, és drága is lenne az átutalás, ha személyesen utalnék..

Volt, hogy egyszer régebben a vaterán föl volt téve, de akkor még nem gondoltam, hogy évek múlva sem lesz általánosan kapható egy csomó helyen, vagy akár rendelhető is több helyen a neten.

Lehet, hogy okosabb lemondani róla, nem is tudom.

2018. júl. 15. 17:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

De miert 1 dobozzal aksrsz venni?

Miert nem jo ha veszel pl 20 zacskot es azt osztogatod el?

2018. júl. 18. 10:37
 13/14 A kérdező kommentje:

Megmondom. Mert mást küldenék magam helyett megvenni. Hogy min. mennyi pénzt kell előre adnom érte.

Mindegy; majd tíz év múlva már lehet mindenütt kapni. Csak lassan őrölnek a malmok. Csak ki kell várni.

2018. júl. 18. 15:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Isten bizony, nem értem, hogy mi okból törölnek válaszokat.
2018. júl. 19. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!