Miért csak a Dr. Oetker gyárt hidegen összekeverős pudingporokat?
Figyelt kérdés
Főzős pudingpora van rengeteg cégnek, de hidegen összekeverőst még nem láttam mástól, csak a Dr Oetkertől. Valami szabadalom védi? Titkos vagy nagyon bonyolult az előállítási módja? Nem értem.2018. jún. 29. 00:20
1/4 anonim válasza:
Mert nem minden ceg adja a nevet a szarhoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Ízlés dolga. Nekem pl. ízlik az Aranka csokis, vagy a Gála puncs, ez utóbbi málnaszemekkel feldúsítva még jobb. Egyszer Ausztriában járva megkóstoltam a csokis Aranka ottani megfelelőjét (most nem tudom, mi a neve, de ugyanaz a design), az sokkal finomabb volt. Azt valamiért itt nem forgalmazza az Oetker.
2018. jún. 29. 08:02
3/4 anonim válasza:
Van Nyírfacukor Panna az is főzés nélküli.
Amugy a Dr.Oetkor lassan mindent gyárt. Már olyan dolgokat is, amitől kirázz a hideg.
Miért nem kapható több gyártmány? En azt sem tudom oerkeren meg sajátmárkásokon kívül milyen van. De nem olyan nagy ördöngőség egy pudingport megfőzni. De meg egy rendes pudingot sem. Gondolom ezért!
4/4 anonim válasza:
Én sokszor főzök pudingot, sőt, néha nem is pudingporból, hanem teljesen természetes anyagokból, azaz tojásból és lisztből, de az egész más jellegú étel. A hidegen keverhető egyrészt tényleg gyorsan kész van, ha mondjuk max 7 percem van enni valamit, akkor is van idő elkészíteni és megenni (nem kell 10 percig főzni, nem kell hűlni hagyni, és elmosogatni is könnyebb utána). Igazából elég praktikus dolog, mégis csak a Dr Oetker (meg az egyik válasz szerint még egy cég) gyártja, ezt nem értem, miért. Míg pl. zacskós levesekből, instant tésztákból, főzős pudingokból van rengeteg féle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!