Van bármi különbség a kéz mozarella között?
Figyelt kérdés
A kis golyókra gondolok sos lében.
Van bármi különbség a szarvasi mozzarella között vagy például a pennyben kapható “márkátlan” között?
Mert ugye a szarvasi drágább. Na de a mozarella pont az, ami majdhogynem ízetlen.
2018. jún. 26. 18:33
1/5 anonim válasza:
Nekem mindegyik egyformán vízízű ami tehéntejből van. Viszont lehet kapni az olasz bivaly mozzarellát, mérföldekkel ízletesebb, és a textúrája is más kicsit.
2/5 Carragher_x válasza:
A mozzarella nem ízetlen, a fent nevezett két mozzarella utánzat, viszont az:) Igazából ha tehéntejest veszel, akkor tényleg csak annyi a választási lehetőség, hogy gumit vagy kifejezetten rosszat veszel-e. Ha normális mozzarellát akarsz, akkor bivalytejest keress.
3/5 anonim válasza:
nem éreztem különbséget, bár azért nem mondanám ízetlennek őket. én mindig az olcsóbbikat szoktam venni.
4/5 anonim válasza:
Én is bivalytejes párti vagyok, de az nagyságrendekkel drágább. Ha tehéntejes, olcsóbbat keresel, akkor a Lidl-ben vagy Aldiban kaphatót vegyél, azok finomabbak.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a mozzarella eleve nem arra van tervezve, hogy önmagában tolja az ember. Én mindig felütöm bazsalikommal, sóval, úgy isteni finom akármelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!