Lehet valahol Magyarországon "műhúst" (meat analogue) enni?
Én is köszi az infókat, kíváncsi vagyok. Azt mondjuk nem hiszem, hogy egy jó hús ízét kicsit is lehet emulálni, de sokféle hús és ember van s nekem végülis nem kell húsízűnek lennie (ami lehetetlen), csak egész jónak s elég, ha a szerepkört hozza.
Én csak párszor próbáltam ki sima kis műhúsokat sok-sok éve, na azok iszonyatosan rosszak voltak, nem is értem, amikor a növények finomak. Semmire nem hasonlítottak, ami ehető. Nyilván sokkal-sokkal jobbak vannak manapság jobb helyeken, tudnom kell, milyenek :) Fűszerezéssel pedig sokra lehet menni, az ember ízlelőbimbói trükkösek, egy jó kis mustár is képes virslit idézni az embernél, ha még hústextúra és remek kolbászfűszer is van, nem akkora ugrás az agynak a kolbász, még ha nem is lesz olyan, mint az igazi. A kolbász vagy füstölt sonka ízének nagyon nagy része a fűszer és a zsír, egy nem minőséginek szinte a teljes egésze. Már az én ízérzékelésem szerint. Ezeknek jó esélyt adok.
Szintén Németo- ha hozzájuttok a Rügenwalder chicken nuggets próbáljátok ki echte csirke ize van es meg a texturaja is olyan.
Vagy a Midori olyan amiről minden tesztelő azt hitte húst eszik (borsó fehérje alapú):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!