Hol és milyen formában a legolcsóbb a sprotni? Esetleg ha van annál is olcsóbb hal akkor melyiket javasoljátok? Elsősorban nagy kiszerelésre gondolok pl.
Egy biztos, a legjobb sprotni konzerv a 240 Ft-os kategóriában a Penny Market-es.
A Lidl-s és az Aldi-s egyforma - valamilyen silányabb.
ez jó hír mert én eddig csak azt a silányabbat ismertem.
legalább minőségi ugrásom lesz ha olcsóbbat nem is tud senki mondani...
A lidlis olcsó és szerintem nagyon rossz. A nem válogatós macskáim persze megették, de nem tiszta dolog sok zsírban kisütni őket, aztán ott volt egy halom sprotnis kókuszzsír, amit megint a macskákkal kellett feletetni, ami iszonyú sok időbe telt, mert általában macskakaját kapnak...
Másnak attól még bejöhet, persze. Ja és ki kellett szedni a belső részek némelyikét, az is lassú meló. Bár végülis fogyókúrában jó dolog így molyolgatni annak, aki szeret étellel pepecselni, sok meló, kevés kalória...
az igazán élvezhető, emberi fogyasztásra szégyen nélkül ajánlható füstölt sprotni 400 alatt nincs, de inkább 600/doboz.
kompromisszumnak ott van a sprotni pástétom..olcsó(160), és ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!