A felvágottnak a szélét meg lehet enni? (Sonka)
Ilyen nem előrecsomagolt, hanem amit ott csomagolnak bele az ember előtt ilyen papírba. És ilyen narancssárga széle van, picit nekem néha gumis-állagúnak tűnik? Az ott még hús? A bőre? Állati eredetű? Mert amikor új volt egy csaj a hentesnél akkor a szaláminak a széléről is véletlenül nem szedte le, mielőtt felszeletelte; és rajtamaradt, úgy vágta fel, és az viszont egyértelműen műanyag volt; és akkor egyenként lehetett nekiállni körbetekergetni. Meg egyszer anya megnézte már otthon egy virslinek a csomagolását, és az volt rajta, hogy a külső rétege az olyan emészthető műbél, és akkor azt leszedte nekünk , és nem ettük meg. A sonka szélén lévő narancssárga, fura állagú izéről tudtok valamit? Egyébként nem biztos, hogy mindenhol ugyanúgy néznek ki a felvágottak, tehát lehet, hogy van, ahol rajtahagyják rendesen a bőrét; és van, amikor valamivel bevonják. Én ezt nem tudom, van , aki hallott már ilyenről, hogy ilyennel a sonkákat is bevonják? Mi ez? Gondolom, akkor javasolt leszedni fogyasztás előtt, ugye? Pár éve még nem volt ilyen furcsa narancssárga cucc a szélén, amit nem nagyon azonosítanék be a hús részének, tehát húsnak. Vagy mi az, de komolyan?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Paprikás csirkemellsonka? Akkor nincs rajta műanyag. Megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!