3/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszek nektek
2018. máj. 22. 12:23
4/18 anonim válasza:
A "poros" pürét is meg lehet ízesíteni remekül.
5/18 anonim válasza:
Sok vajjal, és rendesen kihabosítva (kikeverve) meg se tudod különböztetni a hagyományos krumplipürétől.
6/18 anonim válasza:
Nekem kicsit édeskésnek tűnt, de egy kis tejföllel, szerecsendióval és vajjal feljavítva ehető lett.
8/18 anonim válasza:
Pedig ha már ennyien leírták előttem is, akkor elhiheted.
Mondjuk én is meglepődtem rajta, hogy alig érezni a különbséget a zacskós és a friss krumplival készülttől. Néha belefér, ha gyorsan kell a püré.
10/18 anonim válasza:
Meglepő, de krumpli ízű. A jófajtából bárkivel elhitetem, hogy igazi. Nagyon ritkán vetem be, pl. ha nincs időm. Nagyon ellene vagyok a műkajának, de nekem ízlik. Én úgy szoktam, hogy mikor már jól feldagad a víztől, még átkeverem teavajjal a tűz felett. Szerintem étteremben is legtöbb helyen abból csinálják, mert az éttermi püré elég híg, és túl sima. Nem hiszem, hogy akkor állnak neki pucolgatni a krumplit mikor egy egy vendég épp azt kér, állottan meg már nem jó az igazi krumpliból, ráadásul gyorsan romlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!