Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit adjak a kávé ivóknak?

Mit adjak a kávé ivóknak?

Figyelt kérdés

Én egyáltalán nem iszom kávét, de azért ha valaki betoppan meg kellene kínálnom valamivel.

Mit vegyek ami hosszan eláll ?

Valami zacskós 3 az egyben dologra gondoltam, de mivel nem iszom kávét így nehezen tudom meghatározni, hogy melyik a jó, melyik az erős, melyik a gyenge.

Segítenétek márkanévvel, esetleg fotóra mutató linkkel, hogy Ti mit tartotok jónak ?

2018. máj. 3. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én "sima" neszkávét tartok, de pl. ha tudom, hogy jön apa, akkor veszek egy kicsi zacskó őröltet, amit frissen főzök le.

Amúgy én is SOKKAL jobban szeretem a "kotyogósat", de akkor másból sem állna az életem, mint kávéfőzésből, mert napi 8-9 tejjel simán lemegy :D

2018. máj. 3. 19:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én iszom kávét, de a 3 in 1 kávéval ki lehet kergetni a világból. Az minden csak nem kávé. Cukros lötty. Jobban jársz egy jobb minôségû instant kávéval. Vagy veszel egy olcsó kotyogóst meg egy darált kávét. Azok sokáig elállnak.
2018. máj. 3. 19:20
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

3 in 1 az szemét nem kávé

Ha nincs kávé ne kínáld azzal ennyi. Nem a világvége!

2018. máj. 3. 19:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Sokan cukor nélkül isszák a kávét, nekik alapból nem is lenne jó a 3in1.

Én is arra szavazok, hogy akkor kínáld meg őket mással. Vagy ha esetleg van kávéfőződ, akkor egy csomag jobb minőségű, kis kiszerelésű őrölt kávét tarthatsz otthon, és ha valaki kér, csak lefőzöd, ő megf úgy ízesíti, ahogy akarja. De persze direkt csak ezért ne vegyél kávéfőzőt

2018. máj. 3. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem sincs kávéfőzőm, szeretem a 3in1 kávét, szerintem nem vacak (a Nescafé legalábbis nem, szerintem veri az automatás kávét), de vendéget valóban nem szokás ilyennel kínálni - azt azért nem mondom, hogy illetlenség.
2018. máj. 3. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

Kávét! :)

És ez a 3 ín 1 förmedvény nem az.

De muszáj a kávét erőltetni? Ha igen, veszel egy kapszulás főzőt, pár kapszulát, az nem veszti el az aromáját, mint egy bontott kávé.

Én nagy kávés vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy mindenhol feltétlenül kávézni kell.

2018. máj. 3. 20:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Sajna rengeteg kávét iszom (nem mintha gond lenne a kávéval, de én tényleg túlzásba viszem), most is itt van előttem egy nagy bögrével...

A 3 az egybent nem innám meg semmiképp, csatlakozom a többiekhez, inkább sima instant kávét tarts, ne ilyet.

Én nem kínálom meg a kávéivókat, csak ha tudom, hogy jó nekik az egyik legolcsóbb instant, amit én preferálok, mert nekem ízlik.

Nem tudsz biztosra menni, eleve ott az ízlés, a kávé típusa (instant vagy őrölt, de azt hogyan főzöd meg?), fajtája (ki az erőset, ki a gyengét szereti), s akkor még a cukor és a krémesítő/tej/tejpótlék sehol nincs. Nekem senki nem tud megfelelő kávét csinálni, csak én magam, bár vagyok olyan rugalmas, hogy egy korty tejet csak ilyenkor iszom. Speciális esetek kivételével nem tudom meginni feketén s gondolom, mások is vannak így vele.

De nem hiszem, hogy egy embernek illik elvárni, hogy legyen kávé a nem kávéivónál, alkohol egy absztinensnél, húst egy vegánál etc.

2018. máj. 3. 21:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom... ha én készítek vega kaját a vega vendégnek, akkor elvárhatom, hogy ő is hússal kínálja meg a húsevőket. Vagy nem?
2018. máj. 3. 21:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Na várjunk csak....

Nem létezik olyan kapszula, vagy egyéb fémzárolt cucc amiben instant kávé van ? Nem okvetlen kell, hogy 3 az 1-ben legyen.

Cukor , tej mindig van itthon, csak ez a fránya kávé nem megoldott.

Az utolsó üveges instantból is talán ha háromszor csináltam kávét, a többit kidobtam, mert valami szutyok lett a tetején.

Elképzelhető, hogy többször ki kellene nyitnom , hogy egy kis levegőhöz jusson ?

2018. máj. 3. 22:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Keszits nekik vmi minosegi teat.
2018. máj. 4. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!