Milyen szlovák édességek, különlegességek vannak, amiket CSAK Szlovákiában árulnak?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 6. 19:22
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:D
2018. ápr. 6. 20:50
4/9 anonim válasza:
Kosicky med
Studentská
Orion Deli
Semtex energy
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi:D
Kofolát már kóstoltam, borzalmas😂
2018. ápr. 7. 20:05
8/9 anonim válasza:
hééé, a Kofola nem szar! :3
Bár én kiskorom óta iszom, felvidéki vagyok, itt mindenki szereti :D
egyébként a szlovák édességek 99%-a csehszlovák, ostyamánia megy a részükről és a részünkről is
Nekem jobban ízlenek ezek, mint a magyar édességek, sokkal finomabbak, főleg a csokik...
amúgy kérdésedre válaszolva
Kofola, Horalky, Mila, Chrumky, Deli, Deva, Lina, Miňonky, Tatiana, Kávenky, Tatranky, Romanca és még sok sok egyéb finomság
9/9 anonim válasza:
A Chrumky, Tatranky, Horalky, Deli, Mila ezek csak kekszek. Magyarországon ugyanúgy megtalálhatóak észrevehetetlen különbségekkel 😂
Szintén egy felvidéki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!