Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ettétek-e már valamelyiket a...

Ettétek-e már valamelyiket a 2 közül?

Figyelt kérdés

1. vajas sonkás pirítós kenyér

2. vajas kenyér reszelt almával a tetején

2018. ápr. 5. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de a másodikat bevállalnám. Én tejfölös kenyeret ettem sokszor almaszelettel, az szuper. Szerintem jobb, mint a vajas (van fantáziám, hiába nem ettem még) s szeretem is harapni az almát, de azért az is okés.
2018. ápr. 5. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon finom az almás kenyér, kiskoromban reszelt répával kevertük össze. Szeretem zsíros kenyérrel is, azt almaszeletekkel fogyasztom. Tejföllel el sem tudom képzelni milyen lehet az íze, de ki fogom próbálni. Köszi a tippet! :)
2018. ápr. 5. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt szoktuk :)
2018. ápr. 6. 05:49
 4/5 anonim válasza:
100%
A meleg szendvics feltéteként szoktam télen almát rakni vékony szeletekben,de ananász is finom, és a szilva, vagy sárgabarack is...persze ehhez alapnak vagy tejföl, vagy vaj (margarin), és semleges ízű fölvágott (csirke-, pulykamellsonka)...nagyon finom pikáns....a sajt is semleges...alul is megkenem vékonyan a kenyeret...ropogósra sül az alja...ha van kedvem éppen, akkor meg is futtattom a gyümölcsöt vajon vagy valami zsiradékon, olajon...jó étvágyat!:)
2018. ápr. 6. 06:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Pirítóst vajjal és sonkával. Szeretem. *-*
2018. ápr. 6. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!