Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tesco-s formatortát ettetek már?

Tesco-s formatortát ettetek már?

Figyelt kérdés
Újabban látom ezeket a dobozos, igen csak jól mutató mindenféle figurás és extra tartós majomforma, minyon mesés stb. tortákat nem is túl drágán. De vajon jók is?

2017. jún. 14. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Ízfokozókkal telinyomott, vajkrémes szarok.

Egyszer vettek rokonok, mert olcsóbb, mint cukrászdában csináltatni, hát megmaradt majdnem az egész. Gelj, nehéz... pfuj.

Akkor már sütök én magam valamit, az legalább nem cukorral tleinyomott okádék.

2017. jún. 14. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem, nem azok.
2017. jún. 14. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Hú, én egyszer próbáltam, de alig bírtam lenyelni. Iszonyat édes, mûanyag szemét. Nem vagyok sznob, de az a torta ehetetlen volt. Én nem dobnám ki ilyenre a pénzemet.
2017. jún. 14. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Meséset,és marcipánosat nem vetem még ,de sima gyümölcstortát vetem a tescobol ,illetve fekete erdőset is ,finom volt.
2017. jún. 15. 05:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat! Kár, hogy inkább a küllemre mennek, és a tartalmára nem, bár a kinézetük csalogató, de csak egyszer esik hibába az ember...
2017. jún. 15. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs ló, jó a szamár is. Annyival azért kiegészíteném, hogy szerintem ez helyfüggő. Ettem már jó teszkós tortát is,és olyat is, hogy viszavittem volna legszívesebben nekik. Ha már mindenképp hipermarketosra vágysz,és van a közeledben egy auchan, akkor ott egy (DE CSAK EGY) fokkal jobb. Jobban jársz, ha keresel egy cukrászdát, és inkább legyen az a torta kisebb ugyanannyiért, vagy az ugyanakkora drágábban, de ott csináltasd meg. Ha szülinapra viszed,akkor az ünnepelt talán megérdemli. :)
2017. jún. 15. 20:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Valahogy nem volt kedvem költeni 20 ezret ajándékkal együtt, azért gondoltam, hogy jó a bolti is, boltit szoktunk mindig, csak ez a fajta torta még új volt számomra és kiváncsi voltam.
2017. jún. 16. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!