Mi volt ennek a gyerekeknek készült keksznek a neve?
Az Auchanban most is kapható hasonló, de így néz ki:
3: Nekem nem ez a kép ugrott be a leírás alapján, hanem egy későbbi édesség, ami a Dörmihez hasonlít.
Nem tudom, melyikre gondol a kérdező.
Tudom, hogy én vagyok a kedvenc vitapartnered, de ezen van kalapos mexikói emberke és ez a kör alakú keksz, amin csillagalakzatban csoki van.
Ugyanis a Kérdező egy olyan kekszet keres, amin rajzolt kalapos mexikói emberke van, a keksz kör alakú és azon csillagalakzatban csoki van.:)
De neked természetesen jogodban áll a Dörmire gondolni, amennyiben azon is rajzolt kalapos mexikói emberke van és a kör alakú kekszen csillagalakzatban csoki van.:)
Nekem a milka ugrott be a kör alakú kekszről, és a csillagalakban ráfolytatott csokiról. Tudom azon nincs rajzolt mexikói kalapos emberke, de majdnem ugyan az, csak ennek még "tej" rétege is van, szóval mégfinomabb!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!