Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet, hogy én nem ismerem az...

Lehet, hogy én nem ismerem az oldalast?

Figyelt kérdés

Nekem úgy élt sokáig a fejemben, hogy az egy hosszúkás hús, egyik vége felé kissé keskenyedik, s sűrűn vannak benne kb. kisujjnyi bordacsontok.

Mostanában hentesnél, vagy más üzletben csomagolt húsként is olyant kapok, amiben szinte csak porcogó van, csont alig Az egyik végén pedig egy olyan 10-15 centis szilánk a mellcsont testből, s egy jó nagy darab színhús, csont és porcok nélkül.

2018. márc. 30. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Az dagadó, nem oldalas.
2018. márc. 30. 12:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Még csak az sem. Dagadót tölteni szoktam, de ezt arra sem lehet használni.
2018. márc. 30. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt úgy szokták árulni, hogy van a csontos hagyományos, meg a porcogós, ami nem csontos.
2018. márc. 30. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok!

Dehogy dögkúti nyesedék!!!

Az oldalasnak a porcogós részét ha jól emlékszem nyúljának szokták hívni, az is az oldalas része. Ez a porcogós rész a cdontos oldalas és a dagadó közötti rész.

2018. márc. 30. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs, nem a 3-as, hanem a 4-es voltam...
2018. márc. 30. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!