Neketek is fáj a hasatok és bekeményedik télen, ha déli gyümölcsöt esztek?
Elöször is a déligyümölcsök azok, amiket mindenki a héja nélkül fogyaszt, másrészt a "magyar" gyümölcsökben legalább annyi vegyszer van, ha nem több.
Másrészt eddig rajtad kívül senkitöl nem hallottam ilyet, hogy a déligyümölcsöktöl valami baja lenne.
Férfi vagyok, nem tudok róla, hogy terhes lennék.
Nem csak nálam van, hanem az egész családomnál előfordul és együtt jöttünk rá, hogy ez lehet a baj.
Lehet a családom genetikailag érzékenyebb a permetszerekre.
Amúgy biztos több permetszer van a déligyümölcsben.
Teljesen átitatják őket gombaölővel sokszor a vastag héj alatt is beszívódik. Láttam erről filmet, hogy pl. a citromot is tilos kettévágni pucolatlanul. Sőt koktélokban egyenesen az alkoholban jobban feloldódik a méreganyag.
Szerintetek repülőn hogy jön meg épen, egészségesen ez a sok gyümölcs? Hát úgy...
"Amúgy biztos több permetszer van a déligyümölcsben.
Teljesen átitatják őket gombaölővel sokszor a vastag héj alatt is beszívódik. Láttam erről filmet, hogy pl. a citromot is tilos kettévágni pucolatlanul. Sőt koktélokban egyenesen az alkoholban jobban feloldódik a méreganyag. "
Szerintem nem ártana elöször gondolkodni, MIELÖTT leírsz ilyen hülyeséget! Semmiféle vegyszerrel nem lehet átitatni a gyümölcsöket, mert ezt egy csomó élelmiszeregészségügyi szabály tiltja, emellett ettöl elég hamar - egy két gyümölsc után - az intenzív osztályon kötnének ki a fogyasztók.
Valószínüleg valami hülye adókat nézel, ahol a rémhírterjesztés a fö profil!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!