Disznóvágáskor az abalébe szoktak tenni sót és fűszereket?
Figyelt kérdés
Kérlek, azt is írd meg, melyik tájegységről írsz#Abalé
2018. febr. 8. 09:06
12/14 A kérdező kommentje:
A bő zsírban lassan sütés a konfitálás, avagy "kisütés" itt mifelénk, a Kiskunságban
2018. febr. 8. 22:03
13/14 A kérdező kommentje:
Jav.: "lesütés", "lesütött hús" a konfitált hús.
2018. febr. 8. 22:05
14/14 anonim válasza:
Igen, csak az elözö valamelyik válaszoló pár PERCRE teszi zsírba a szalonnát - az meg legfeljebb valamiféle sütés lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!