Hulala tejszint hol tudok kapni nemetorszagba? Vagy olyan tejszint amitol ugyan olyan erednenyt kapok?
Hulala - értelemszerüen - nincs. De lézetnek "Schlagcreme" néven különféle növényi helyettesítök.
Van egy, ami állítólag jó - én nem használtam, csak sokan mondták, de nem jut eszembe a neve. Megpróbálom megkeresni, ha sikerül, újra jelentkezem.
A hulala nem tejszín. Hanem növényi cukrászati hab.
Én sokkal jobban szeretem, mert könnyebb vele dolgozni. Egyszer próbáltam tejszínből tortát díszíteni, hát nem volt olyan.
Szóval szerintem növényi alapanyagú habot keress, az lesz a kulcs.
Kedves első,nagyon megköszönném..
Nagyon sok schlagsahnet kiprovaltam kulonfele habfixalo porokkal vagy eppen az nelkul de nem jo.megprobalom akkor a novenyi alaput.koszonom a segitseget...
Ez az, amire gondoltam, itt Németországban is kapható (nem tudom hol, csak ismerösök szokták használni és ök nagyon elégedettek vele):
Hulalát meg még tényleg nem láttam soha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!