Sajtoknál mit jelent penicillium candidum?
Figyelt kérdés
Ma kaptam francia sajtot. Az írja összetevőknél: penicillium candidum. Azt tudom a penicillium az antibiotikum meg candidum pedig gomba. Miféle antibiotikum lehet? Ami gyógyszerként lehet kapni vagy természetben előforduló antibiotikum. Sajtoknál mit jelent penicillium candidum? Mire való?
Tudom buta kérdés.
2018. jan. 16. 10:42
1/2 anonim válasza:
Egyfajta nemespenészt jelent...
Tudod, a penicillin nevű szert gombákból állították elő.
2/2 anonim válasza:
Jóságos gomba. Ezek nélkül nem élvezhetnénk pl a kékpenészes , a camembert, brie sajtokat sem.Arra való, hogy ízletessé érlelje a sajt alapanyagot.Úgy tudom, de lehet, hogy rosszul, hogy pl a candida betegségben szenvedők ezeket nem is fogyaszthatják.
De a torokfájást sajnos nem tudja meggyógyítani, pedig jobb lenne, mint gyógyszert szedni .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!