Nyers maradt a muffin tésztája, vagy a kókuszliszt ilyen?
Figyelt kérdés
Muffint készítettem kókuszliszttel, úgy tűnt megsült rendesen, azonban a tésztája nagyon puha, már már kicsit vizes állagú. Ez normális? Vagy nem sült meg? Az egyik kókuszliszt dobozán található csokis muffint akartam megsütni, de mivel az alapanyagokat összekeverve túl sűrűnek találtam a masszát, adtam hozzá egy pohár natúr joghurtot.2018. jan. 2. 21:29
1/2 anonim válasza:
Sima búzaliszt is volt benne vagy csak a kókusz? Mert akkor nyugodtan edd meg, a kókuszliszt nagyon furán tud viselkedni, mivel az igazából nem is liszt. Én gyakran sütöttem kókuszliszttel, és teljesen mások a vele készült sütik.
És amúgy nyersen is teljesen ehető, tehát még ha esetleg nyers is maradt a tészta, semmi bajod nem lesz tőle...
2/2 A kérdező kommentje:
Nem volt benne búzaliszt, szándékosan kókuszliszttel volt készítve gluténérzékenység diétája miatt.
2018. jan. 3. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!