Hogyan hízzak meg?
Figyelt kérdés
Nem tudok meg hízni,vagyis nincs étvágyam és naponta csak egyszer eszek,de nagyon szeretnék meghízni mit tegyek? Mitől lehet étvágyam? 48 kg vagyok és 17 éves!2017. dec. 27. 10:26
1/6 anonim válasza:
Személyi edző, súlyzós edzés, tömegnövelő étrend
Kérdezősködés a Sport, testépítés kategóriában
2/6 anonim válasza:
Ne egyszer egyél. Próbálj meg többször enni. Reggelizz, ebédelj és vacsorázz. Igyál sok folyadékot.
Ha elkezdesz sportolni, nagyobb lesz az étvágyad.
3/6 anonim válasza:
Ne dohányozz semmiképpen sem! Az állítólag hízlal.
4/6 anonim válasza:
Mármint az, ha nem dohányzol, mert a dohányzás étvágycsökkentő hatású.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom
2018. jan. 9. 21:28
6/6 anonim válasza:
Többszöri rendszeres étkezés pl.
Ha nagyon nem megy akkor kérdezz rá az orvosnál, lehet más baj van a háttérben. Ismerettségi körben is van olyan akinek felszívódási problémája van, én 100kg vagyok, ő 50 alatt, de nem eszik annyival kevesebbet. Másik ismerősömnek meg ötletem sincs mi segített, de legalább már tartani tudja a súlyát. Amíg volt ideje normálisan enni, addig még hízni is tudott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!