Albanpekseg termekek - mitol olyan finom es mas?
Sziasztok
Neha - neha betevedek albanpeksegekbe.
Annyira mas ize van az ottani Kiflinek,zsemlenek,kenyernek..meg a rozsoskifli es zsemle is iszonyatosan finom es edes.
Reszben ezert is megyek csak be neha..biztos többet ennek meg ezekbol mint egy masik pektol
miert van ez? mi lehet benne ? köze van egyaltalan a kenyerhez vagy csak tiszta muanyag es ezert izlik ennyire? :-D
(hatha van itt egy okos pek aki valaszolni tud. köszönöm)
Dolgoztam egy ideig egy ilyen jellegű pékségben. Megsúgom, tele van "fincsi" adalékanyaggal, ízfokozókkal, amitől küllemre szépe, ízre pedig finomak és kívánatosak lesznek.
Nem épp egészséges és természetes, sokan szidják hogy műanyag, de tulajdonképen már a teljes kiőrlésű termékeket is sok helyen kakaóporral hamisítják hogy "sötétebb és természetesebb" legyen, olcsóbbra jöjjön ki. Nem lehet ellene mit tenni...
#2
Nem mindegy?
Amit másutt veszel az is kaka, ez legalább finom kaka.
Az elenyészően kevés házi pékségekben, ahol a hagyományoknak megfelelően készítik a kenyeret, kalácsot, kiflit, zsemlét és az összes többit, ott tudsz olyat venni, ami nincs tele minden rákkeltő szintetikus fossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!