Szerintetek jó még a 3 napos gyrostál?
Ettem hűtőben tárolt 5-6 napost is többször.
Sosem lett semmi bajom.
Elfogadom, hogy itt vannak nálam emberek, akik nagyon adnak a saját kajájuk biztonságára. De ők nem is próbálgattak, tesztelgettek dolgokat az életükben gondolom, mert annyira vigyáztak (amivel semmi gond nincs). Én viszont mindig próbálgatom ezeket, tesztelem a határokat és azt látom, hogy egy NÉGY napos gyrostál belefér bőven. Már kipróbáltam magamon.
Csak próbáld ki!
Ne beszélj olyanról, amit még így nem próbáltál (és nem halálos).
Miért kell a hülyeséget nyögni, hogyha még valamit sosem próbáltál ki és csak egy olyan "rossz" dologról van szó, ami hosszú távon az egészségre nem ártalmas, pláne nem ember életre.
Annyi ilyen kis idiótaság van, amiken az emberek ütni való módon össze tudnak veszni. Pl láttam már, hogy a napi kétszer fogat mosók lenézik a napi egyszer fogatmosókat. Meg ilyenek.
Mintha te attól lennél jó ember, hogy nem eszed meg a 3 napos gyrost, én meg attól lennék rossz ember, hogy megeszem. De hát nem erről van szó, mégis sokan ilyen (alávaló) mélységekbe viszik ezeket a vitákat, gondolatokat. ("Ha valaki máshogy csinál valami kis apróságot, mint én, az biztos rosszul csinálja, én meg jól.")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!