Milyen élelmiszereket vinnél magaddal egy 3 napos horvátországi nyaralásra?
Gondolom amik sokaig elállnak.
Kocsival utazunk. Durván 5 ora le az út.
Csak az útra vinnék néhány szendvicset, gyümölcsöt hűtőtáskában, és persze innivalót.
A világon mindent meg lehet ott is kapni ugyanannyiért, mint itthon, minek cipelnék bármit is innen, oda.
És én is biztosan ennék valami helyi specialítást egy kellemes vendéglőben.
Régen tojást (aznapra), magkenyeret és olajos magvat vittem, az útra zöldséget és gyümölcsöt is. Ja és dióval kevert tisztított vajat :) Ez utóbbi egy hetes útnál fontosabb, mert a többi nem áll el odáig.
Természetesen eszem a nyaraláson is, de csak napi egyszer éttermezek s én nehezen tudok bármi ehetőt venni egy boltban, speckó étrendem mián. Napi egy evés pedig egy kicsit kevés nekem.
Ma már lehet, hogy kicsit lazább lennék, dobnám a magkenyeret, amit már nem is szoktam enni, s 3 napot voltaképpen evés nélkül is lazán kibírnék... Régen éhesebb fajta voltam.
Semmilyet.
Majd biztos azért megyek külföldre nyaralni, hogy tesco májkrémet meg száraz kenyeret zabáljak...
Az öt órás utat meg simán ki lehet bírni evés nélkül, max némi rágcsálni valóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!