Mi a véleményetek a természetes só-félékről (parajdi só, himalája só. )?
a sima konyhasó a legjobb, illetve a nyalósó(aminek az őrleményéből lesz tisztítás után a közönséges konyhasó.
a többi porhintés(lánykori nevén parasztvakítás)
Természetesen az elsőnek van igaza.
"Sokkal több ásványi anyag van a himalájai meg parajdi sóban, mint a legtöbb tengeriben"
Először is minden só tengeri. Másrészt nem, egyáltalán nem jelentős az ásványi anyag tartalma pl a himalája sónak a hétköznapi asztali kiadványhoz képest. A himalája só vassal szennyezett, ezért rózsaszín. Ennyi a nagy varázslat. A parajdi só meg kb azon a tudományossági szinten áll, mint a kincsem domb :D
Na, igen, annak idején tanítottak még földtörténetet.
Ha valaki megtanulta, tudja, hogy a föld felszínét tengerek borították, utána alakultak ki, illetve kerültek felszínre a mai hegyek, majd alakultak ki a kontinensek... stb stb. Szóval a sóbányai só is tengeri só.A sima asztali só is.
Az első és az ötödik válaszolónak igaza van!
"Sokkal több ásványi anyag van a himalájai meg parajdi sóban, mint a legtöbb tengeriben, az ízük is más"
Mi az, hogy sokkal több ásványi anyag van benne? Elárulom, hogy az egész só, maga a só anyaga "ásványi anyag". És nem más az ízük, pont ugyanolyan sósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!