Káros ha minden reggel tojast eszek?
Nice try boi.
Ennél a cikknél már csak a feminahu lenne lejjeb,
semmi konkrétum nem fogalmazódott meg, érvelés 0, csak receptek, meg üres kijelentések, hogy sok a vitamin.
Ne várd már el egy embertől, hogy a 0 info és érvelés hiánya meggyőzze!
Basszus, hasonlítsd össze magad, cronometerben:
Egy közepes tojás (44g):
Egy serving kendermag(30g):
Vegán vagy, vagy nem, kedveled a tojás ízét vagy sem, a számokat látod.
Feketén fehéren láthatod, hogy kevesebb kendermagban a tápanyagok túlnyomó részéből több van, mint a tojásban, a káros anyagok nélkül.
Győződj meg róla személyesen, hasonlítsd össze a kajákat, megsúgom, a legtöbb kajának jobb a profilja a tojásénál.
Értem én, hogy nagyon finomnak tartod, meg zabálnád, meg koognitív disszonancia, meg hogy azt akarod hogy egészséges legyen, hogy nyugodt lelkiismerettel ehesd, de a valóság nem fog alkalmazkodni hozzád, nézd már meg, hogy mik a tények.
Nehogymár egy idióta clickbaiter magazinnak higgy, az orvostudomány helyett, ezek az oldalak pontosan arra építkeznek, hogy a rossz szokásokról hazudnak jó híreket, ezt zabálják a birka emberek...
"A Tojásszövetség a Tojás Világnapja alkalmából tiszta vizet öntött a pohárba"
LMFAO
Ugyan annyian lesznek akik azt mondják jók és ugyan annyian akik azt mondják, nem jó. Ha szereted a két tojás az mérték, attól nem lesz bajod.
De nem is ez a lényeg. Nem az betegít meg, ami bemegy a szádon, hanem ami kimegy..
FoggyFlatland-nak:
Igen, kattintásvadász oldal, és közel sem szakmai, de ez jött szembe először. Őszintén szólva nem sokat bajlódtam a kereséssel, mert ez olyan evidencia, mint hogy a kávéban koffein van, például. Ha a Blikk vagy a nőklapjacafé írja, akkor is az van benne. Nem vita tárgya.
Te eleve abból indulsz ki, hogy a koleszterin káros. Lehet hogy néhány vidéki, kiöregedett háziorvos még ezzel riogatja a betegeit. De ha naprakész, széles látókörű szakemberrel találkozol, ő el fogja neked magyarázni, hogy a mozgásszegény életmód, a vagonnyi cukor és finomított szénhidrát okozza az 50-60 éves korosztály megtizedelését, nem a koleszterin, és pláne nem szegény tojás. Ébresztő, 2017-et írunk! Tessék már haladni a korral, ha már ilyen marha tudományosak vagyunk. Feltételezem, hogy te az a típus vagy, aki még mindig ott tart, hogy étolajjal főzni egészségesebb, mint vajjal vagy zsírral, és a gabonák vannak a táplálékpiramis alján.
Mi értelme volt akkor belinkelni?
"Hiába sorolsz fel neveket"
A névfelsorolás pont azt a célt szolgálja, hogy lásd, hogy nem az én személyes véleményem ellen vitatkozol, hanem igenis a modern orvostudomány ellen, nem én találtam ki a vegánságot.
https://www.youtube.com/watch?v=nyNy2mSnNRo
https://www.youtube.com/watch?v=SlIBGG8V8P4
Szerinted ezek az emberek nem tudják, hogy miről beszélnek? Őszintén..
"ez olyan evidencia, mint hogy a kávéban koffein van"
A te jelenlegi személyes véleményed szerint.
"Te eleve abból indulsz ki, hogy a koleszterin káros. Lehet hogy néhány vidéki, kiöregedett háziorvos még ezzel riogatja a betegeit."
Nem (csak) én.
A "kiöregedett háziorvosok" szerintem pont arról híresek, hogy a húsevést promotálják, bár ezt lehet, csak én tapasztalom így.
"De ha naprakész, széles látókörű szakemberrel találkozol, ő el fogja neked magyarázni, hogy a mozgásszegény életmód, a vagonnyi cukor és finomított szénhidrát okozza az 50-60 éves korosztály megtizedelését, "
Persze, nem is állítom, hogy jó a mozgásszegény életmód, vagy a feldolgozott kaja, mert nem az.
"nem a koleszterin, és pláne nem szegény tojás."
Még mindíg nem támasztottad alá ezt a kijelentésedet.
Ha ez így van, akkor a második általam linkelt videóban említett eredmények mit mutatnak?
Miért gyógyulnak meg az érrendszeri betegek, ha megvonják tőlük a koleszterint?
"Ébresztő, 2017-et írunk! Tessék már haladni a korral, ha már ilyen marha tudományosak vagyunk."
Üres kijelentés. A tudomány jelenlegi álláspontja szerint nem egészséges a koleszterol.
"Feltételezem, hogy te az a típus vagy, aki még mindig ott tart, hogy étolajjal főzni egészségesebb, mint vajjal vagy zsírral, és a gabonák vannak a táplálékpiramis alján."
Nem talált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!