2/3 Mansour válasza:
Függ a joghurt fajtájától, és még egy márkán belül is lehet különbség a gyártási tételek között. Meg nyilván a külső hőmérséklettől, mert nagyon nem mindegy, hogy egy hűvös (20 fok körüli vagy alatti) helyiségben van, vagy nyáron a tűző napon. Az első esetben akár 2-3 napig is jó maradhat, a másodikban tényleg csak pár óra.
3/3 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint nem az számít, h hány fok van a környezetében, hanem h érintkezik-e levegővel a joghurt.
Ha az eredeti hegesztés sértetlen a müa. dobozon, akkor 3-7 napig semmi baja sem lesz, hűtés nélkül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!