A tésztától nőhetek? Vagy mitől lehet a legjobban nőni?
Anyukám 165, apum 170, mamám 150, papám 168.
Én most 161 vagyok, viszont 2 éve nem nőttem.
De ha a tesóm olyanokat eszik, amit írtam, akkor nem fog megnőni?
Mert mindenki mondja neki a családban, hogy egyen rendes kajákat is, mert nem nő meg a csokitól meg a tésztától, ez igaz?
Kétlem,hogy a tesód csak édességdn élne. Amúgy természetesen meg fog nőni. A kérdés inkább az,hogy hogyan lesz felépítve "belülről" a teste. Ha csak "rossz" ételeket eszik,akkor hamar kijöhet csontritkulása, sűrű izomgörcsei, fáradt lesz állandóan és vszinű tanulni sem fog eredményesen tudni.
Az agy közel 100százaléka fehérjéből áll,azaz fehérjedúsan kell étkezni,hogy rendesen fejlődjön.
A csont erősödéséhez kálciumra és káliumra van szükség,ha ebből hiány vam, gyengén lesz felépítve a szerkezete,könnyebben törik,sérül. Persze nem kell drasztikus dolgokra gondolni,ezek mondkésőbb jönnek ki,ahogy idősödik.
A tesód is fog nőni, csak széltében : D
Azaz könnyebb lesz átugrani, mint megkerülni : )
#14: A 161 cm alacsonynak számít?
#15: Egyáltalán nem kövér, sőt inkább sovány a tesóm. Nem eszik sokat, naponta fél-1 tábla csoki vagy egy zacskó gumicukorral el van. Csak az a baj, hogy nem akar rendes kajákat enni, max darás tészta, kakaós csiga, meg néha sós perec ilyenek meg elég finnyás is, semmi főzeléket, semmi tejterméket max a túró rudit néha meg a kinder pingut.
A nők átlagmagasságához képest nemsokkal alacsonyabb, a férfiakéhoz képest... fogalmazunk úgy pont eléggel.
Utóbbi viszonyában értettem.
Ne aggódj a 161 miatt, teljesen jó az úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!