Tippek, hogy ne romoljon meg a hús?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap kaptam 1 kilo csirkemellet kiolvasztva ,ami szuper , de nem tudom megcsinálni holnap délutánig. A gond az , hogy nincs mély hűtőnk :/ kibírja még egy napot , vagy mit csináljak , hogy ne romoljon meg? Köszi a válaszokat.2017. okt. 8. 07:47
1/6 anonim válasza:
Pácold be valamilyen fűszerrelés öntsd fel olajjal. Az olaj szigetel.
De az is elég ha fokhagymás tejbe áztatod.
2/6 anonim válasza:
Nincs szomszéd, ahova át lehet vinni?
3/6 anonim válasza:
Ha kiolvadt, akkor volt már fagyasztva, ne fagyaszd le újra.
4/6 anonim válasza:
Fokhagymás enyhén sós tejben pácolva a hűtőben egy napig biztosan eláll.
Joghurtos pácot is készíthetsz: só, őrölt kömény, fokhagyma, bors és paprika meg egy nagy pohár joghurt.
5/6 anonim válasza:
Ha ma megsütöd, akkor úgy a hütöben símán kibír 3-5 napot!
6/6 anonim válasza:
Megsütni kb 20-25 perc maximum - ennyi idöd biztos van, sütve meg eláll napokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!