Lehet még valahol kapni valahol, "Hitler szalonnát"?
Figyelt kérdés
2017. szept. 23. 19:14
11/27 anonim válasza:
Most eszembe jutott az a jó kemény kimérős lekvár.
A mindenit, de finom volt.
A mostani dobozos sütés álló lekvárok a közelébe sem érnek.
Bizony igaza van a kérdezőnek, hogy vágva, szeletelve volt a legjobb.
12/27 anonim válasza:
kérdező ,vicceltem természetesen
13/27 A kérdező kommentje:
12/12 Igen, rögtön leesett:)
Azért írtam csak, nálam, a tudományos étkezés, kizárt:)
A mangalicát is majdnem kiirtották, mert jaj, a koleszterin:) Mára istenítik:) Én azt eszek, ami jólesik:)
2017. szept. 24. 11:56
14/27 anonim válasza:
Ezek a mostani dobozosok köszönőviszonyban sincsenek a régi, valóban szép bordó, vágható "hitlerszalonnával:
pár éve még volt a Spárban folpackba csomagolva, de sajnos onnan is eltűnt.
15/27 anonim válasza:
Ahol lakom, a helyi coop-ban van.
16/27 anonim válasza:
A Lehel téri csarnokban ott ahol a diót, mákot veszed!Kemény,szeletelhető igazi retró ízvilág!!!
17/27 anonim válasza:
A hitlerszalonna gyömölcsből és rengeteg cukorból állt, amivel jó sűrűre főzték. A mai sütőlekvárokban is van bőven cukor, de gyümölcs már csak nyomokban, helyette sűrítőanyagok, aromák, tartósítószerek, térfogatnövelő szutykok. Naná, hogy nem olyan, mint régen.
18/27 anonim válasza:
A Schicklgruber Mici hús- és hentesáru boltjában, Óbudán.
19/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Pesten járok, veszek, mert itt ahol lakom, úgy 5 éve eltűnt.
2017. szept. 29. 11:30
20/27 anonim válasza:
Remélem nem vetted komolyan, hogy Óbudán a "mittudénmilyen" hentesnél lehet kapni ? XD
Csak ugratott aki, írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!