Oilóta keksz vagy Oreo?
Figyelt kérdés
Nekem az Oreo ízlik jobban. A pilóta kekszet annyira nem szeretem. Nektek mi a véleményetek?2017. szept. 21. 18:41
1/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam. Pilóta keksz vayg Oreo?
2017. szept. 21. 19:04
2/15 anonim válasza:
A Pilóta finomabb, ízesebb. Az Oreonak a keksz része is ízetlen, hiába fekete nincs kakaó íze tényleg semmilyen, csak szimplán édes. A krémje szintén azt hinnéd valami finom tejes ízű krém erre egy szimpla cukros margarinkrém szerű. A Pilótának meg finom, telt kakaós ízű krémje van.
3/15 anonim válasza:
A régi pilóta valami isteni volt, össze sem lehet hasonlítani a mostanival, de még így is jobban szeretem az oreot, nekem az túl édes.
4/15 A kérdező kommentje:
Én utálom a Pilóta kekszet. 1-ben osztálytársam hozott Oreo kekszet és én azóta imádom.
2017. szept. 21. 19:54
5/15 anonim válasza:
Én utálom az Oreot, túlértékelt bohóckodás. A Pilótából a dupla vagy tripla csokisat szeretem, aminek a keksz része is kakaós, nemcsak a tölteléke.
6/15 anonim válasza:
A Pilóta nagyságrendekkel finomabb, mint az Oreo.
Az Oreo-t csak az agyonhájpolás miatt ennyire népszerű, nem a finomsága miatt.
7/15 anonim válasza:
Pilota sokkal finonabb
Az oreo semmilyen, ha csukott szemmel enned es nem mondjak meg, mi az, akkor a jellegtelen valamit ereznel.
8/15 anonim válasza:
A régi Pilóta keksz nagyon finom volt, a mostani vacak, az Oreo sem jobb.
9/15 anonim válasza:
Nekem egyik sem jön be. A Pilóta szerintem rossz izű, az Oreo meg semmilyen. Egyszerűen tök unalmas íze van.
A Pilótát gyerekkoromban ettem utoljára, de akkor sem szerettem soha. Az Oreót meg csak kb egy éve kóstoltam először, mert annyira nyomták mindenhol. Néztem is, hogy mi ebben a nagy szám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!